READY2WASH ZA FIRME I PRAVNA LICA

READY2WASH ZA FIRME I PRAVNA LICA

Koja je prednost korišćenja Ready2Wash aplikacije u odnosu na metalne žetone i magnetne ključeve?

  • nema izgubljenih metalnih žetona i magnetnih ključeva
  • kontrola troškova
  • povoljniji uslovi za pranje

NEMA IZGUBLJENIH METALNIH ŽETONA I MAGNETNIH KLJUČEVA

Dosadašnja praksa većine firmi, za potrebe pranja svog voznog parka, je da kupuju metalne žetone ili magnetne ključeve koje podele među zaposlenima. Negativna strana ove prakse je u tome što se magnetni ključevi, a pogotovo metalni žetoni lako gube među zaposlenima.

Sada virtuelni žetoni u Ready2Wash aplikaciji potpuno zamenjuju magnetni ključ i metalne žetone. Virtuelni žetoni se ubacuju sa aplikacije direktno u boks za pranje, a uvek nalaze u vašem džepu na pametnom telefonu ili na tabletu u vašem automobilu.

KONTROLA TROŠKOVA ZA PRANJE

Da li znate koliko trošite na pranje vozila u vašoj firmi?

Konačno možete kontrolisati troškove za pranje vozila. Korišćenjem aplikacije Ready2Wash možete imati uvid o uplatama i potrošenim virtuelnim žetonima za pranje (pogledati sliku). Stanje svog naloga možete proveriti na ovom linku: my.ready2wash.com, dovoljno je samo da se prijavite sa istom email adresom i lozinkom sa kojom ste se registrovali na aplikaciji.

MOJ R2W

 

 

POVOLJNIJI USLOVI ZA PRANJE – BESPLATNI ŽETONI I DUŽE VREME

Samouslužne autoperionice su imale potrebu da prepoznaju i nagrade svoje lojalne korisnike, ali su oni do sada bili nevidljivi. Sada su u mogućnosti da kreiraju specijalne programe upravo za njih, sa produženim vremenom pranja ili nagrađujući ih besplatnim žetonima.

Kontaktirajte najbližu autoperionicu u Ready2Wash sistemu i saznajte kakve vam pogodnosti nudi. Mapu najbližih autoperionica možete videti u aplikaciji, zajedno sa svim kontakt podacima i radnim vremenom.

 

 

 

 

 

 

 

 

2018-03-14T14:48:18+00:00