Blistav vozni park za korisnike NIS kartice za gorivo

Blistav vozni park za korisnike NIS kartice za gorivo

Korisnici korporativne kartice  NIS GAZPROM od sada mogu kupiti neki od vaučera sa elektronskim (virtuelnim) žetonima za pranje vozila na perionicama u Ready2Wash mreži.

U prodaji su dostupni vaučeri u vrednosti od 100, 500, 1000 i 2000 dinara, a mogu se kupiti na NIS i GAZPROM benzinskim stanicama.

Kako bi vozila vaše kompanije uvek bila u punom sjaju, za sve korisnike Gazprom kartice za gorivo uvedena je nova dodatna usluga – pranje vozila na samouslužnim autoperionicama.

Održavanje voznog parka nikad nije bilo lakše jer se sada sve u vezi sa pranjem vozila obavlja putem besplatne mobilne aplikacije Ready2Wash.

Usluge u autoperionicama plaćate uz pomoć elektronskih žetona koji se nalaze na vašem nalogu na aplikaciji. Da biste dobili odgovarajući broj žetona, potrebno je da putem vaše korporativne kartice kupite neki od vrednosnih vaučera na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama. Zatim, skenirajte barkod sa vaučera putem vaše Ready2Wash aplikacije i na taj način preuzmite odgovarajući broj žetona. Vrednosni vaučeri dostupni su u vrednosti od 100, 500, 1000 i 2000 dinara.

Pored olakšanog plaćanja, aplikacija vam pruža još i pregled troškova, lokacije najbližih perionica kao i smernice kako da dođete do njih.

2018-06-29T10:33:52+00:00