KONTROLA TROŠKOVA ZA VOZNI PARK

KONTROLA TROŠKOVA ZA VOZNI PARK

Ukoliko vaša firma poseduje vozni park, jasno vam je koliko novca i vremena utrošite na njegovo održavanje. Uvek su prihvatljivi troškovi koji se mogu planirati i kontrolisati, ali šta je sa onim najčešćim, nepredvidivim troškovima.

Ready2Wash – spas za održavanje voznog parka

NEMA ZAGUBLJENIH METALNIH ŽETONA NI MAGNETNIH KLJUČEVA
Pored olakšavanja usluge pranja vozila: Klikni, operi i vozi, nema više zagubljenih žetona i magnetnih ključeva. Virtuelni žetoni ostaju na vašem nalogu i uvek pri ruci, na vašem pametnom telefonu ili tabletu.

POSEBNA PONUDA ZA PRAVNA LICA
Autoperionice u R2W mreži konačno mogu izaći u susret svojim lojalnim korisnicima tako što će im produžiti vreme pranja ili ih nagraditi besplatnim žetonima. Posebne ponude koje perionice imaju možete videti i u mobilnoj aplikaciji, klikom na određenu autoperionicu ili pozivom njihovog broja telefona.

KAKO DA KUPIM VIRTELNE ŽETONE ZA FIRMU

  • Kupovina putem predračuna
  • Kupovina platnom karticom firme u aplikaciji

KONTROLA TROŠKOVA ZA PRANJE VOZILA

Konačno možete kontrolisati troškove za pranje vozila. Dovoljno je da koristite Ready2Wash aplikaciju za pranje, jer možete imati uvid o uplatama i potrošenim žetonima za pranje. Stanje svog naloga možete proveriti na ovom linku: my.ready2wash.com, dovoljno je samo da se prijavite sa istom email adresom i lozinkom.

MOJ R2W

DA LI VAŠA FIRMA KORISTI VIŠE AUTOPERIONICA ILI SAMO JEDNU?

Hoćemo da koristimo bilo koju perionicu u R2W mreži

Ukoliko vaši zaposleni zbog prirode posla često putuju u druge gradove u zemlji i imaju potrebu da peru automobile na različitim autoperionicama, predlažemo vam da koristite R2W žetone. Oni se mogu koristiti na bilo kojoj Ready2Wash perionici u mreži.

Kako da kupim Ready2Wash žetone?

KUPOVINA PUTEM PREDRAČUNA
Obratite se nama na info(at)ready2wash.com i zatražite predračun
Dostavite nam email adrese sa kojoma su vaši zaposleni registrovani na R2W aplikaciji i iznos žetona koji želite da im se prebaci na nalog.

KUPOVINA PLATNOM KARTICOM FIRME
Ukoliko vi ili vaši zaposleni koristite platnu karticu (Visa, Master ili Diners), možete kupiti R2W žetone na samoj aplikaciji, u sekciji kupi žetone.

Žetone kupljene na ovakav način možete koristiti na bilo kojoj perionici u R2W mreži.

Koristimo uvek istu autoperionicu

Ukoliko je vaša firma pronašla autoperionicu koja odgovara svim potrebama, kvalitetom i brzinom usluge, predlažemo vam da koristite virtuelne žetone vaše omiljene autoperionice. Na taj način možete ostvariti dodatne pogodnosti koje vaša omiljena perionica daje svojim korisnicima, besplatni žetoni, produženo vreme pranja.

Kako da kupim virtuelne žetone omiljene autoperionice?

Obratite im se i zatražite predračun.
Dostavite email adrese sa kojoma su vaši zaposleni registrovani na R2W aplikaciji i iznos žetona koji želite da im se prebaci na nalog.

Virtualne žetone kupljenje na ovaj način, možete koristiti samo na autoperionici na kojoj su kupljeni.

2018-03-14T13:41:27+00:00